Spring over hovedsiden Spring over bunden

Er du i tvivl om overgangen til

Uniconta

Et økonomisystem er ofte kernen i en virksomhed, hvorfor mange også er nervøse for at skifte det ud.
Dog er lige netop det faktum, at økonomisystemet er kernen også den største grund til, at det vigtigt i kigger på, om der er noget bedre på markedet og få det skiftet ud.
Der er rigtigt mange penge at hente og tid at spare ved, at få et system der måske automatisk kan løfte nogle af de opgaver, som udføres manuelt i dag. Du kan læse om nogle af vores løsninger her.
Vi ved dog godt, at der ofte er forbundet en masse nervøsitet og frygt for problemer i forbindelse med et skifte, derfor gør vi rigtigt meget ud af, at lægge en helt klar plan inden og være tilgængelige hele vejen igennem skiftet.
Uniconta er en abonnements-baseret løsning, så vi er selvfølgelig interesseret i et langt og stærkt samarbejde, hvilket vi godt ved kun kommer ved, at i har været trygge og tilfredse med samarbejdet hele vejen igennem. 

Hvad siger vores kunder?

For at give jer mere ro i maven og et bedre indblik i hvordan det forgår har vi her et eksempel på 4 forskellige kunder, der har valgt at lade os stå for overgangen fra deres gamle økonomisystem til Uniconta igennem DataLinkNord:

Brug for hjælp ?

Kontakt os for rådgivning

Hos os går vi efter at give den bedste rådgivning første gang.

Denne side bruger Cookies. Acceptér for at fortsætte.