Spring over hovedsiden Spring over bunden

Lidt baggrundsviden om

Haverslev EL

Haverslev El blev grundlagt tilbage i 1923. Alligevel har kun tre mestre stået i spidsen for virksomheden.

De første 47 år var det N. Pilgaard Larsen, der ejede og drev Haverslev El, indtil Jens Nielsen overtog virksomheden i 1970, der dengang omfattede 4 medarbejdere.

Jens driver i dag virksomheden i fællesskab med Henrik Garder, der kom til i 2016. I dag rummer virksomheden 17 medarbejdere.

 

Haverslev EL har i omkring 20 år brugt det samme økonomisystem og har 5 mand der dagligt bruger det, så det var en stor beslutning at skifte til et andet system.

Der blev lagt en klar og tydelig plan for, hvordan overgangen skulle ske, for at det hele gik så gnidningsfrit som muligt.
Det indebar blandt andet, at der var grundig undervisning af personalet inden, mulighed for at afprøve diverse situationer i et "testmiljø" i Uniconta og var vi der fysisk sammen med dem hele dagen hvor de endeligt overgik fra Winkompas til Uniconta for at hjælpe og besvare diverse spørgsmål.

 

Efter at have haft det samme system i så mange år, var det selvfølgelig angstprovokerende, at skulle skifte over til noget helt nyt. Vi vidste dog, at det var noget der skulle gøres før eller siden. Når så stor en beslutning skulle træffes og gennemføres er vi glade for, at vi havde DataLinkNord til at hjælpe os med det.
Vi lagde en plan for hvordan det skulle forgå, fik undervisning og de var fysisk tilstede den dag vi skiftede og de har aldrig været mere end et opkald væk, hvis vi har haft udfordringer.
I dag er vi glade for, at vi fik skiftet og ville ikke skifte tilbage igen.

Kunne du også tænke dig at høre mere om, hvad Uniconta kunne gøre for dig og din virksomhed?
Tøv ikke med at kontakte os, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre og hvordan. Vi laver selvfølgelig også fremvisning af programmet og kommer ud og besøger jer og jeres virksomhed inden der skal tages en endelig beslutning.

Brug for hjælp ?

Kontakt os for rådgivning

Hos os går vi efter at give den bedste rådgivning første gang.

Denne side bruger Cookies. Acceptér for at fortsætte.