Spring over hovedsiden Spring over bunden

En kort forklaring om

Uniconta

Uniconta er et komplet økonomisystem, der holder styr på økonomi, lager, projekter, kunder, emner, anlæg, produktion og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Så du kan drive din virksomhed på et solidt fundament.

Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation. Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen. Selvom Uniconta er et standard regnskabsprogram, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheders løsninger.

Hvorfor købe igennem

DataLinkNord?

  • Hos DataLinkNord er vores opgave at optimere og automatisere jeres processer
  • Vi laver skræddersyet løsninger til jeres Uniconta, hvis det er nødvendigt
  • Vores udviklere har ERP baggrund, og har derfor en større forståelse for opgaverne og den bedste løsning
  • Og vigtigst af alt – vi yder en personlig support med interesse for dit firma

Hos DataLinkNord er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med enten at optimere tidskrævende procedurer, eller lave dem helt automatiseret.
På den måde hjælper vi vores kunder med at blive bedre rustet til fremtiden samtidig med, at vi sparer dem penge og tid.

Med Uniconta bliver du så digital, som det er muligt. Alt dette sker i skyen, hvor automatisk backup selvfølelig er med i prisen.

Specialløsninger fra DataLinkNord

Selvom Uniconta har en stærk veludbygget standard værktøjskasse, så er vi specialister i, at lave specialløsninger der kan optimere jeres hverdag endnu mere og skræddersy Uniconta, så det passer lige netop til jeres behov. Du kan her se nogle af de løsninger vi allerede har lavet og kan tilbyde dig/jer:

Brug for hjælp ?

Kontakt os for rådgivning

Hos os går vi efter at give den bedste rådgivning første gang.

Denne side bruger Cookies. Acceptér for at fortsætte.