Spring over hovedsiden Spring over bunden

Optimeret virksomhedsprocesser med MobilOrdre og Uniconta

Combikøl ApS

Hos DataLinkNord er vi stolte af vores samarbejde med Combikøl ApS. 

Combikøl en virksomhed specialiseret i at montere og servicere køleanlæg og varmepumper i alt fra detail og industri til IT-servere og landbrug. Virksomheden har over 25-års erfaring og kører i hele Nordjylland. 

Hvad var kundens udfordring? 

Før Combikøl kontaktede DataLinkNord, havde de ikke mulighed for at tilgå deres økonomisystem fra mobilen, og det skabte flere udfordringer. Derfor startede vi med at integrere MobilOrdre med deres tidligere økonomisystem, C5. Men Combikøl havde brug for at forbedre deres processer og styring yderligere, og derfor skiftede de med vores hjælp til Uniconta i 2022. 

Skiftet til Uniconta og DataLinkNords rolle

Skiftet til Uniconta var selvfølgelig en stor opgave, men hele processen gik som smurt. Vi har prøvet det før og ved, at der kan opstå udfordringer. Derfor var vi hele tiden til rådighed for at hjælpe med eventuelle problemer.  

Vi arbejder stadig tæt sammen med Combikøl for at opfylde deres specifikke ønsker og tilpasse Uniconta, så det passer perfekt til deres forretningsmodel. 

Nogle af de konkrete områder, vi har hjulpet Combikøl med, inkluderer implementering af batch- og serienummerstyring, scanning af varer på lageret, samt lagerstyring på virksomhedens køretøjer. Det har skabt struktur, overblik og mere effektive processer hele vejen rundt. 

Hvad siger kunden?

Morten Toft fra Combikøl beskriver samarbejdet med ét ord: "Loyalitet".  

Der har været en god kemi mellem vores to virksomheder, og vi har altid været klar til at yde service og hjælpe, når det var nødvendigt. Netop dette lagde Morten meget vægt på, da vi talte med ham om hele samarbejdet. 

Overgangen til Uniconta 

Overgangen til Uniconta har hjulpet Combikøl med at skabe overblik, struktur og simplificere processerne i virksomheden. På trods af at det var en stor og avanceret proces, forløb overgangen til Uniconta fint, og Combikøl roser vores service og støtte under hele processen. Det er sød musik i vores ører! 

Kunne du også tænke dig at høre mere om, hvad Uniconta kunne gøre for dig og din virksomhed?
Tøv ikke med at kontakte os, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre og hvordan. Vi laver selvfølgelig også fremvisning af programmet og kommer ud og besøger jer og jeres virksomhed inden der skal tages en endelig beslutning.

Brug for hjælp ?

Kontakt os for rådgivning

Hos os går vi efter at give den bedste rådgivning første gang.

Denne side bruger Cookies. Acceptér for at fortsætte.