Spring over hovedsiden Spring over bunden

Ny opdatering!

Vi har løbende lavet funktions- og vedligeholdelsesopdateringer både på app og web, men der er også en stor opdatering lige på trapperne der hvor der er fokus på hastighed i kalenderen.
Hvis du ikke har set/taget nogle af de nye funktioner i brug kan du læse om dem her:

Registrer på opgave

I kan nu tilføje timer, varer osv., som i normalt kun har kunnet fra telefonen, men direkte inde fra planlægningskalenderen. I kan også afslutte en opgave for jer selv eller en medarbejder/kollega fra kalenderen nu.
Højre-klik på en opgave i jeres planlægningskalender og vælg "Registrer på opgave".

Bloker kunde
I har nu mulighed for at blokere en kunde. Hvis i beslutter, at en kunde skal blokeres indtil der f.eks. er afklaring om betaling eller lign., så kan i gøre det. I vil derefter vil i blive gjort opmærksom på, at i er på en blokeret kunde, når der arbejdes/oprettes noget på den. Det fremgår også når i søger kunden frem.
Når i enten opretter eller går ind for at redigere en kunde, er der i bunden af vinduet en rubrik der hedder "Blokeret", som kan krydses/afkrydses.
Kører du Winkompas kræver det, at der først skal laves et manuelt stykke arbejde før denne funktion er tilgængelig. Kontakt os herom.
 
Kopier arbejdsbeskrivelse
Det er nu muligt at slå til, at når i kopierer en opgave i forbindelse med afslutning, så kan den medtage det i har skrevet i arbejdsbeskrivelse til den næste opgave.
Kontakt os hvis i ønsker at få det aktiveret, så gør vi det for jer.

Hurtig start/afslut opgave
For jer der ikke synes det er vigtigt, at vælge om man vil starte en opgave når den åbnes på appen, kan vi slå det fra, så den hopper direkte ind på opgaven i stedet.
Ligeledes kan det fjernes, at den spørger om man vil lægge den klar til faktura hvis man er sidste mand på opgaven, men bare lægge den direkte derover i stedet når der afsluttes.
Hvis i ønsker en eller begge dele aktiveret, så kontakt blot support.

DataLinkNord A/S

Vestbygade 25, Haverslev
9610 Nørager

9656 1900

info@dln.dk

Åbningstider

Mandag 8:00 - 17:00

Tirsdag 8:00 - 17:00

Onsdag 8:00 - 17:00

Torsdag 8:00 - 17:00

Fredag 8:00 - 16:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

Brug for hjælp ?

Kontakt os for rådgivning

Hos os går vi efter at give den bedste rådgivning første gang.

Denne side bruger Cookies. Acceptér for at fortsætte.