Spring over hovedsiden Spring over bunden

Det er en rigtig god ide, at få helt styr på

Den nye bogføringslov

Når der kommer en ny bogføringslov kan være svært at sætte sig 100% ind i, hvad den præcist indebærer. Det er dog meget vigtig, at man kender og forstår de ny krav, så man undgår de store bøder fra Erhvervsstyrelsen, hvis SKAT skulle komme forbi.

Har i f.eks. et ældre eller "lille" økonomisystem er der stor chance for, at det ikke kan stå på mål med de nye krav i bogføringsloven, og derfor vil det være en god ide at undersøge, om det vil blive et problem når den nye lov træder i kraft. Hvordan får I digitaliseret de bilag, I opbevarer i papirform? Og giver det bedst mening at overveje et nyt ERP eller regnskabsprogram? Under alle omstændigheder er det vigtigt at gå i gang med at undersøge det i god tid, så I kan nå at få alt på plads inden de nye regler træder i kraft.

Derfor har vi lavet en guide, hvor vi har samlet en række anbefalinger og forklarer, hvad du bør være opmærksom på, at dit system understøtter, så din virksomhed opfylder den nye bogføringslov.

Har du brug for hjælp kan du altid ringe eller

Se vores guide til den nye bogføringslov

Her kan du downloade en guide til valg af nyt ERP system i forhold til de områder, som man skal være opmærksom på i den nye bogføringslov.

Bliv kontaktet

DataLinkNord A/S

Vestbygade 25, Haverslev
9610 Nørager

9656 1900

info@dln.dk

Åbningstider

Mandag 8:00 - 17:00

Tirsdag 8:00 - 17:00

Onsdag 8:00 - 17:00

Torsdag 8:00 - 17:00

Fredag 8:00 - 16:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

Brug for hjælp ?

Kontakt os for rådgivning

Hos os går vi efter at give den bedste rådgivning første gang.

Denne side bruger Cookies. Acceptér for at fortsætte.